Veers Licht 2.0

In Museum Veere vond van 1 mei tot 7 november 2022 de tentoonstelling Veers Licht 2.0 plaats, een samenwerking van Museum Veere met de Nederlandse Kring van Tekenaars (NKvT). In de getoonde werken lieten achttien hedendaagse kunstenaars hun eigen visie zien op Veere. Zij lieten zich inspireren door het ‘Zeeuwse licht’, de haven, de omgeving en de historie van Veere.

Wethouder Pieter Wisse
Wethouder Pieter Wisse
Tom van Campenhout bestuurslid NKvT in gesprek met wethouder Pieter Wisse
Tom van Campenhout, bestuurslid NKvT, in gesprek met wethouder Pieter Wisse
Werk van Anna Rudolf en Wilma Laarakker
Werk van Anna Rudolf en Wilma Laarakker

Deelnemende kunstenaars: Bernadette Beunk, Ina Brekelmans, Tom van Campenhout, Selma Dronkers, Theo de Feyter, Yvonne van de Griendt, Annemieke Harkema, Laurens Heidendael, Jos Klaver, Wilma Laarakker, Anna Rudolf, Godelieve Smulders, Joran van Soest, Francisca Tollenaar, Egbarta Veenhuizen, Danielle Vidal, Marijke Vijfhuizen, Jan Vosman.

Veers Licht 2.0 vitrine
Veers Licht 2.0, vitrine