Johan Breuker en Jaap Ploos van Amstel exposeren in de Vishal, Haarlem

kaart hannekepdf

IS GETEKEND,

Johan Breuker, Stephan van den Burg, Hans van Eck, Carlijn Mens, Jaap Ploos van Amstel, Marcel Reijerman, Auke de Vries

Tentoonstelling in De Vishal, van 18 april tot en met 31 mei 2015. De opening vindt plaats op zondag 19 april. Inloop vanaf 16.00 uur, opening om 16.30 uur, door Alex de Vries, auteur en adviseur voor kunst en cultuur. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Tekenen is een proces van direct handelen en reageren op wat je ziet, wat je denkt, maar vooral is het een ontdekkingsreis waarop je verbaasd ziet wat je al tekenend kunt oproepen. Tekenen is het intieme contact en de concentratie tussen de tekenaar, zijn materiaal en de lijnen en vormen op het tekenblad voor hem. Tekenen is een proces van kiezen en het juiste doen op het juiste moment. Het is schrijven en wegstrepen in een klare taal met een eigen grammatica. Tekenen vraagt om in bescheidenheid op te gaan in de suggestieve toverkracht van de lijnen die je zet.

De Vishal ontvangt financiële steun van de gemeente Haarlem

Met dank aan Han Prins Kunstenaarsbenodigdheden, Haarlem

De Vishal Grote Markt 20 – 2011RD Haarlem – Open: di-za 11-17 uur – zon en feestdagen 13-17 uur. T 023 5326856 E

info@nulldevishal.nl –  www.devishal.nl – Druk: Lenoirschuring – Vormgeving Rogier Polman. Sponsors: Lenoirschuring, Decib Administraties, Londen & Van Holland, Melger’s wijn en dranken, Rotary Haarlem Oost, AutoRent Sloothaak, Coloron, Bremer’s Houthandel, Ruud Zander schoonmaakbedrijf, Rotary Haarlem, TranSpaarne Holding B.V, Willem Verlicht

Klik onderstaande link voor een impressie van de werken:

http://vishal.cloudpilot.nl